Parne dane 10-17, neparne dane 12-19, subotama 9-14
01/2061-831

Radio frekvencija
Ovaj tretman predstavlja modernu metodu preoblikovanja tijela i zatezanja kože. Tretmanom se postiže ubrzavanje metabolizma, potiče drenaža te se smanjuje obujam tretiranih dijelova. Koža je zategnuta i zaglađena. Ovom tehnikom možemo tretirati područje trbuha, bedara, bokova, gornjeg dijela koljena i stražnjice.


Kavitacija
Kavitacija je prirodna pojava koja nastaje pod utjecajem niskofrekventnog ultrazvučnog vala. Kavitacijom se oslobađa masnoća u obliku triglicerida. Tretman je bezbolan i izvodi se po željenim zonama. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena te se klijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.


Vakum drenaža
Vakum drenaža je tehnika masaže mehaničkim načinom. Tretmanom postižemo reaktivaciju cirkulacije potkožnog tkiva u cilju rješavanja problema celulita i poboljšanje kvalitete kože.


PEDIKURA
Osnovna pedikura i oblikovanje noktiju na nogama.


Trajna francuska pedikura i shellac lak
Imajte lijepe i njegovane nokte na nogama. Nanosi se u tankom sloju te je otporan na guljenje i grebanje bez obzira na utjecaje.


Njega stopala
Tretman za njegu stopala s pilingom za uklanjanje grube kože i maskom za njegu i omekšavanje kože.

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: