Parne dane 10-17, neparne dane 12-19, subotama 9-14
01/2061-831
o-nama1   o-nama2   o-nama3

 

U veljači 2013. godine otvoren je "Beauty & Chic", centar za njegu tijela u Sv. I. Zelini, Zagrebačka 28. Centar je smješten na 1. katu zgrade koja se nalazi u samom centru Zeline, a naći ćete ju vrlo lako, jer je odmah do policijske postaje u Sv. I. Zelini. Za sve klijente osiguran je prostran parking.

Po ulasku u prostor centra «Beauty & Chic» osjetit ćete da ste došli u pravu oazu, gdje je sve podređeno baš Vama, kako bi uz pomoć vrhunske opreme i preparata mogli doživjeti ravnotežu duha i tijela. Pomno uređen interijer, boje koje smiruju i opuštaju, te odabrani detalji, stvaraju ambijent koji će Vas sam po sebi smiriti i odmah ćete shvatiti da se ovdje radi o nečem posebnom, nečem što možda još niste imali gdje iskusiti. Sva oprema, kao i preparati koji se koriste u tretmanima, su strogo profesionalni i u skladu s najnovijim trendovima u beauty industriji.

Stručno i ljubazno osoblje objasnit će Vam sve što želite znati o tretmanima koje centar nudi.

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete saznati ovdje.

Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite ovdje: